Tel.: +36 20 610 9871 e-mail: info@illatotthon.hu

Középpontod esszenciája

Középpontod Esszenciája

Találkozz a középpontoddal, gyógyulj esszenciális olajokkal

Fókuszban a belső hangod

Küldetésem, hogy olyan lelkiállapotba hozzam az embereket amiben jól érzik magukat, amiben mindennapos az életöröm, célok és szeretet van.

A Középpontod Esszenciája módszere ehhez járul hozzá. 15 év tapasztalatát gyúrtam össze és kísérlek addig az elsajátításában, amíg képes leszel használni a napi szintű döntéseidhez.

Milyen problémával fordulhatsz hozzám?

Bármivel amire keresed a választ vagy vágysz a megoldására.
A teljesség igénye nélkül, amivel már eredményesen dolgoztam:

- Kapcsolati problémák gyökere és rendezése: párkapcsolat, szülőkkel, gyermekkel való kapcsolat rendezése, anyós/após-meny/vő,
- Energetikai pár megtalálása
- Életút, életfeladatra rálátás „emlékezés”
- Női szerepek, Női egyensúly megtalálása
- Babafoganás segítése-(miért nem jön össze a baba-gyökérproblémára a rálátás)
- Magzatkommunikáció- a baba életútjára ránézés, illetve az örömteli szülésre hangolódás
- Traumatikus szülésélmény feldolgozása
- Gyász, elengedés

Sokan kérdezik Tőlem, akik először járnak Nálam, hogyan fog zajlani egy egyéni találkozó.

I. rész:

Egy ilyen találkozón a főszerep az érzékszerveké. A folyamat során tartok egy teret, ami a belső érzékelésedet felerősíti és egyben tanítom is ezt a technikát, hogy kellő gyakorlás után otthon is magabiztosan tudd alkalmazni. Célom, hogy minél több ember megtanulja és tudja otthon is alkalmazni segítség/segítő nélkül. Rendszeres gyakorlással ráérzel arra, hogy mikor válaszol az Egód és mikor érkezik a középpontodból/belső énedből a válasz.

Miért fontos, hogy a középpontomból/belső Énemből érkezzen a válasz?

Az Egónak szerepe a védekezés. Összegyűjtötte sejtszinten legalább 7 generációra visszamenőleg a veszélyes helyzeteket, védekezőmechanizmusokat. Az Ego a múltból táplálkozik és nem a jelen pillanatra reagál. A mostani helyzetre a megoldásaid a középpontodban találod, ugyanis ez kapcsolódik a Mosthoz, a jelen kollektív tudathoz, a Földi energiákhoz és az Univerzumhoz egyszerre.

Egy kényelmes fotelban helyezkedsz el. Az első fél óra a beszélgetésé, megérkezésé. Mutatok pár illatot- esszenciális olajat, amiből választasz egyet és az fog menni a párologtatóba, segítve a folyamataidat a kezelés alatt.
A beszélgetés egyfajta hangolódás már, arra a témára, amivel ma dolgod van. Az Egód sok témát tud hozni, vagy egyről gondolja úgy, hogy azzal van a problémád, de sokszor teljesen máshonnan kell indulnunk. Erre készülj fel:) A gyökérproblémát keressük. Mindig a „legfelül” lévő problémával kezdünk. A találkozó végén rálelsz a benned lévő egyéni megoldásodra.

II. rész:

Kényelmesen elhelyezkedsz és becsukod a szemed. Az elkövetkező kb. 1 órában a belső éneddel, a középpontoddal fogsz beszélgetni. Minden megoldás benned van, csak ki kell bányászni Magadból. Ha nem szoktál rendszeresen befelé figyelni, akkor sokszor az Egótól fogod kapni a választ a belső Éned/Középpontod helyett. Én abban segítek, hogy ilyenkor szólok, hogy ez Egóból jött válasz volt és segítek visszakanyarodni a középpontodhoz. Minden információ benned van, a tested egyes részében van elraktározódva. (Minden információ, blokk a különböző testrészeidben van eltárolódva, ezt érzékelem és oda helyezem a fókuszod.) Minden információnak van egy elérési útvonala az agyadban, erre kapcsolódunk rá, ennek a mentén haladunk. Én is becsukom a szemem, Rád hangolódom, néha van, hogy kérem, fogd meg a kezem, hogy könnyebb legyen a hangolódás. Szólok, melyik testrészedre koncentrálj, hova lélegezz, honnan várd a választ. Én egyfajta csatornaként működöm. Fogok kérdezni a folyamat során kérdéseket, amikre azt kérem majd, hogy azt válaszold ami először eszedbe jut: Ez lehet egy szó, érzés, egy megjelenő kép vagy szín hang. Bármi, a lényeg, hogy ne gondolkodj, azt mond ami először eszedbe jut. Azt is hozzáteszem, nem kell, hogy a válasz a kérdésre feleljen, sőt sokszor az a jó ha nincs összhangban. Azzal sincs semmi baj, ha esetleg nem jön rá semmi válasz. Ilyenkor választok egy illóolajat, ebbe ha beleszagolsz, 20 mp alatt képes az erősebb blokkokat is oldani a testben. Olyan kémiai folyamatok, oldódások tudnak elindulni, hogy megérkezik a válasz és tovább tudunk indulni a gyökérproblémához. Minden elakadásnál használok olajat, van akinél többre van szükség van akinél kevesebbre. Az esszenciális olajokkal a kezelés lerövidül, a növények tiszta rezgése emeli a rezgésszintedet. Mivel a szaglóközpont összeköttetésben van az emlékek feldolgozásáért felelős résszel (hippokampusz) az agyban, nagyon gyorsan tudnak felülíródni egy-egy megfelelő illat által az elraktározódott rossz emlékek, lenyomatok, amik akadályozzák a továbbhaladást a belső folyamatodban.

Minden információnak van egy elérési útvonala az agyadban, azon megyünk végig. Ez mindenkinél egyéni ezért a kérdések és a gyakorlatok is egyéniek a folyamat során. Én abban tudlak segíteni, hogy Rád hangolódva illetve ráhangolódva erre az útvonalra, a „helyes” úton tartalak, ha letérnél, szólok. A kérdések, amiket felteszek, azok is Tőled jönnek, a Te energetikai rendszeredből és addig megyünk, ameddig a gyökérproblémához el nem érünk.

III. rész.

Amikor eljutottunk a gyökérproblémához, vagy esetleg már nagyon fáradt vagy és nem bírod, lassan kinyitod a szemed. Itt összegezzük az érzéseidet, lezárjuk a folyamatot. A folyamat során mindig kirajzolódik, az is, hogy mi a fizikai világban a következő lépés. Az a fizikai cselekedet, amit meg kell tenni. Ez egy fontos része a folyamatnak, ez fogja stabilizálni az újonnan létrejött energia rendszert. Ez fog magabiztosságot, hitet adni az Egónak, hogy így is működik/működhet, nem kell neki a fejedben folyamatosan duruzsolni, hogy veszélyes, vagy sikertelen lesz ezen a más módon gondolkodni, cselekedni. Szóval házi feladat mindig van, erre készülj. A hozzám fordulók az ülés végén mindig egy felszabadult, emelkedettebb lelkiállapotról számolnak be.

Visszajelzések:

„Szia Reni. A lelki kezelés olyan érzelmeket hozott elő, aminek nem voltam tudatában. Belső szerveim fizikálisan kellemetlen érzést produkáltak előtte már hetekig. Ezek kezelés közben is elő jöttek, azután szinte teljesen eltűntek, minimálisra ritkultak és gyengültek. Nagyon nehéz volt közben nem egóból gondolkodni, hanem az első megértésre hallgatni, engedni, hagyni, megengedni. Hálás vagyok a segítségért, köszönöm." S. Zsuzsi

„Jol vagyok amugy. Kepzeld el hihetetlen, de masnap meg napiszinten fajt a mellkason kb 40x is. Es majus 8 ota egyszer sem. Azert tudom mert mar elkezdtem irni egy ideje h tudjam mondani az orvosoknak pontosan ha kerdezik. Te el tudod kepzelni, h ezert mult el? Vagy csak veletlen egybeeses? Annak meg furcsa ... Ja es elfelejtettem kerdezni, de megadtam a szamodat egy baratnomnek. Szeretne o is menni lehet valamikor hozzad. Ha nem baj » K. Kriszti

Ára:

Ha csak belekóstolni szeretnél a módszerbe vagy egy kicsi továbblendítés szükséges:

1 alkalom: 25.000 Ft (2 óra) online vagy személyesen. Tartalmazza az illóolajat és az utánkövetést. Ha az online formát választod küldök előre illatokat. Ráhangolódom, hogy mik azok az olajok, amikre szükséged lesz és elpostázom őket egy kis fiolában.

Ha szeretnél több életterületen is radikális változást az életedben válaszd az ÉLETÚT PROGRAMot. Bővebben itt.

Egyszerre maximum 5 embert kísérek egyéni folyamatban…

Dönts Ego nélkül, valósítsd meg az Ego segítségével!

Várlak Szeretettel:

Renáta

Kapcsolat

info@illatotthon.hu

Tel.: +36 20 610 9871