Tel.: +36 20 610 9871 e-mail: info@illatotthon.hu

Illóolajos női tábor

Szeptember 24-26. (3 nap / 2 éj)

Nőként szabadon

Egy csipetnyi luxus

Pár napja egy Balatoni tábor képe jelent meg a fejemben. 3 nap 2éjszakát töltenénk egy vízparti vagy víz közeli önálló házban. A hétvégébe beépítem a női kör és szertartásvezető tudásomat: Az olajok segítségével dolgozunk a négy elem (víz, szél, tűz, föld) minőségével, illetve a benned lévő Királynői minőséggel. Bérelünk egy yachtot, amin a széllel és vízzel kapcsolódva a királynői minőséget hozzuk a felszínre. Vízszertartást tartok a Balatonnál vagy rossz idő esetén a villában lévő medencében dolgozunk a víz minőségével. A szálláson a szaunában vagy tábortűznél a tűz minőségét( a cselekvés, szenvedély képességét), Yin Jógával, meditációval a Földanya minőséget erősítjük. Minden szertartáshoz, gyakorlathoz természetesen illóolajat használunk. Ezen kívül egy speciális (Cash flow) társasjátékkal (ennek is oktatója vagyok) a pénzhez, bőséghez való hitrendszereinkre nézünk rá és formáljuk pozitív irányba. Egy Női támogató közösség tölt, élvezzük a nevetést, a jóllét és szabad élet örömeit.
Ha úgy érzed, hogy ez a tábor Neked szól jelezd kérlek privát üzenetben minél előbb, mert 12 főben maximalizáltam a létszámot, hogy bensőséges hangulat tudjon kialakulni. A jelentkezés sorrendjét fogom figyelembe venni.

Plusz info: A tábor témáját az a nemzetközi helyzet is ihlette, ami most az afgán nőkkel történik. Azt gondolom európai szabad nőként „kötelességünk” dolgozni azon és levetni azokat a hozott vagy szerzett félelmeket, kishitűséget. stb. ami miatt nem merünk vagy akarunk egy helyzeten változtatni vagy azt gondoljuk bármiről, hogy azt lehetetlenség elérni. Mi abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy nekünk „csak” a fejünkben kell rendet tenni és dolgozni azon, hogy a Női felmenőink által hozott hitrendszereket vagy szerzett félelmeinket „kiirtsuk” az agyunkból és éljük azt az életet amire valójában születtünk. Erről „is” szól ez a hétvége. Éljük meg az örömöt és szabadságot Nőként (az afgán nők helyett is), ezzel tudunk segíteni, hogy kollektív szinten is pozitív változás következhessen be számukra. Ha önmagadban elhiszed, hogy képes vagy rá és meg is teszed azt, ami a dolgod, azzal tudsz legtöbbet segíteni egy közösségnek. Éljük meg az életet :)

A tábor helyszíne: Egy fantasztikus szállást találtam ,amivel a Királynői minőséget nagyon tudjuk emelni magunkban. Siófokon, egy önálló villa áll majd rendelkezésünkre baldachinos ágyakkal, beltéri medencével, szaunával és kerttel.
A költségeket tekintve: 55.000 Ft. Ebben az árban a hajóbérlés és szállás benne van.
Az étkezés önellátó, a villában étkezünk. Szeretném ha az étkezés is bensőséges lenne, és light-os, hogy a belső folyamatokra tudjunk fókuszálni. Kevesebb, de minőségi étellel készüljön mindenki, amit megosztunk és közösen fogyasztjuk el. Opcionális esetben rendelhetünk is valamit a helyi étteremből, illetve kinti sütés, bográcsozási lehetőség is van.
A pontos programot akkor szoktam küldeni, amikor megvan az összes jelentkező, mert rájuk hangolódva alakítom ki, illetve időjárásfüggő is.
Szept. 24 péntek 14:00-től szept. 26 16:00-ig tart a program.
Jeletkezni és ha még lenne kérdésed az info@illatotthon.hu címen tudsz szeptember 15-ig és a tábor árának befizetésével tudod lefoglalni a helyed. (Ha a vírushelyzet úgy alakulna, a szállás és hajó előlegét is visszakapjuk, ezt megkérdeztem. Illetve rossz idő esetén is visszaadják a hajó foglalási díját.)
Várlak Szeretettel:)

Tamás Renáta

biológus, doterra wellness tanácsadó, jóga és meditáció oktató

Kapcsolat

info@illatotthon.hu

Tel.: +36 20 610 9871